Muhsin Ertuğral, takımı 6 yiyince İstanbul’a kaçtı

Türkiye’yi yıllardır yurt dışında başarıyla temsil eden Muhsin Ertuğral, son dönemde sıkıntılı günler yaşıyor. Muhsin Ertuğral’ın çalıştırdığı Güney Afrika ekibi Orlando Pirates son maçında 6 gol yiyince Türk teknik adam İstanbul’a kaçtı.

Deneyimli çalıştırıcının başında bulunduğu Güney Afrika ekibi Orlando Pırates geçtiğimiz günlerde, derbi maçta Supersport United’a 6-1 mağlup olarak tarihi bir yenilgi almıştı.

İSTANBUL’DA SAKLANIYOR

Bunun üzerine görevden ayrılmaya karar veren Muhsin Ertuğral soluğu, memleketi İstanbul’da aldı. Sosyal medya hesabından, oturduğu Tarabya’dan bir fotoğraf paylaştı. Afrika basınında bunun üzerine ‘Muhsin Ertuğral Supersport bozgunundan sonra Türkiye’de saklanıyor’ başlığıyla haberler yayınlandı.

Muhsin Ertuğral

HOCANIN DEDİKLERİNİ YAPMADILAR

Ayrıca hocanın takımdan ayrılma gerekçeleri masaya yatırılırken, Orlando Pırates’in içinden bir kaynağın aktardığı ifadelere yer verildi. Buna göre takımdaki bazı oyuncuların, Ertuğral’ın antrenman metotlarından memnun olmadığı ve kendilerine bunları dikte ettiği görüşünde oldukları belirtildi. Bu yüzden hocanın verdiği direktiflere bu bir grup oyuncunun bu maçta uymadıkları vurgulandı.

Muhsin Ertuğral, takımı 6 yiyince İstanbul’a kaçtı ile ilgili etiketler Afrika muhsin ertuğral orlando pirates
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.