Muharrem Usta Sosa transferini açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Serie A takımı Milan'da forma giyen yıldız futbolcu Jose Sosa'yı transfer etmek için İtalyan kulübüyle görüştüklerini açıkladı.

50. yılında sezona iddialı girmek isteyen ve peş peşe transferler gerçekleştiren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Milanlı yıldız Jose Sosa’yı transfer etmek için görüştüklerini açıkladı.

Jose Sosa ile görüştüğünü doğrulayan Başkan Usta, “Ancak bu transferde ekonomik değerlendirmeler yapıyoruz. Moussa Sissoko ile de görüşüyoruz. Sissoko çok önemli bir futbolcu. Tottenham’ın 35 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı bir isim. Belli ki geçen sezon beklentileri karşılayamamış. Şimdi de oyuncu ile Trabzonspor arasında eğer kulübü kiralanmasına izin verirse 1 yıllık anlaşma olabilir. Bu iki transferden birisi olur mu olmaz mı artık önümüzdeki günlerde göreceğiz” dedi.

Muharrem Usta Sosa transferini açıkladı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Jose Sosa Transfer Muharrem Usta moussa sissoko
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.