Muharrem Sarıkaya kimdir? Muharrem Sarıkaya alevi mi, nereli?

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportajı esnasında ses teknikerine tokat attığı görüntüleri sosyal medyada büyük bir yankı buldu. Görüntüler sonrasında Muharrem Sarıkaya kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt arandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı programda ses teknikerine attığı tokatla gündeme gelen gazeteci Muharrem Sarıkaya bir anda sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Muharrem Sarıkaya Kimdir?

1961 yılında Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde dünyaya gelen Muharrem Sarıkaya alevidir. Annesinin adı Fitnat babasının adı ise İbrahim Sarıkaya’dır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Sarıkaya, Ankara’da Barış Gazetesi’nde mesleğe ilk adımını attı.

Daha sonrasında Hürriyet Gazetesi Ankara temsilciliğinde görev alan Sarıkaya buradan da Sabah Gazetesi’ne transfer oldu. 18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker’in istifasıyla Habertürk TV kanalında görev almaya başladı.

1 Nisan 2020 tarihinde Ciner Medya’nın Ankara temsilcisi oldu. Mehtap Sarıkaya ile evli olan Muharrem Sarıkaya’nın Can Sarıkaya adında bir de oğlu vardır.

Muharrem Sarıkaya kimdir? Muharrem Sarıkaya alevi mi, nereli? ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya