Ankara Kuşu, Hasan Seymen'in ofisinde yakalanmıştı

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine yapılan Pensilvanya iltisaklı kaset operasyonundan sonra adaylıktan çekilmişti. Bu operasyonda Ankara Kuşu adlı hesabı kullanan Oktay Yaşar, liste başında yer aldı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Oktay Yaşar, 7’lı masa ortaklarından Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Hasan Seymen'in ofisinde yakalandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Pensilvanya operasyonları ve kaset skandalları ile gündeme geldi ve Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

HASAN SEYMEN'İN OFİSİNDE YAKALANDI

Bu gelişmelerin ardından bu iftiraların baş şüphelisi olan Ankara Kuşu adlı Twitter hesabını kullanan Oktay Yaşar hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. 

Muharrem İnce'ye yönelik kara propaganda iddiasıyla gözaltına alınan "Ankara Kuşu" Oktay Yaşar, 7’lı masa ortaklarından Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Hasan Seymen'in ofisinde yakalandı.

 

ÖDÜLÜ SEKRETERLİK MİYDİ?

İnce'ye yapılan operasyonların ardından gözler Gelecek Partisi'ne çevrildi. Ancak beklenen olmadı ve avukat Hasan Seymen Gelecek Partisi Genel Sekreteri olarak atandı.

Ankara Kuşu, Hasan Seymen'in ofisinde yakalanmıştı ile ilgili etiketler Gelecek Partisi Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.