Muharrem İnce'ye kurulan kumpasın kronolojisi!

Gazeteci Rahmi Turan’ın Beştepe'de Erdoğan ile görüşen ismin CHP’li Muharrem İnce olduğunu iddia etti ve kaynağının ise Talat Atilla olduğunu açıkladı.Atilla ise konu ile ilgili "Bu haberi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da bir şekilde “Bu haber doğru mu?” diye doğrulattım." ifadesini kullandı. Gazeteci İsmail Saymaz ise bu olayların üzerine bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Türk basının yeni amiral gemisinin Sözcü gazetesi olduğunu belirtmişti.

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li tartışmasını başlatan yazının sahibi Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, o ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

Turan, kaynağının ise Talat Atilla olduğunu söyledi. Turan'ın kaynağını belirtmesi üzerine ise Atilla, bir açıklama yaptı.

Atilla, açıklamasında "Bu haberi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da bir şekilde “Bu haber doğru mu?” diye doğrulattım." ifadelerine yer verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, ise konu ile ilgili yapılan açıklamalar üzerine bir paylaşım gerçekleştirdi.

İşte İsmail Saymaz'ın paylaşımı;

Muharrem İnce'ye kurulan kumpasın kronolojisi!

Muharrem İnce'ye kurulan kumpasın kronolojisi! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Muharrem İnce rahmi turan Talat Atilla
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.