Muharrem İnce'nin sloganı da AK Parti'nin çıktı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim sloganının "Mazeret yok, marifet var" olduğunu açıkladı. Ancak SuperHaber bu sloganın AK Parti'den çalıntı olduğunu ortaya çıkardı! Daha önce muhalif ittifakın üyelerinden İYİ Parti'nin de sloganının çalıntı olduğu ortaya çıkmış, konuyla ilgili detayları kamuoyuna yine ilk önce SuperHaber duyurmuştu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda isminin açıklandığı toplantının ardından Ulus'taki Hacı Bayram Camisi'ne geçmiş ve Hacı Bayram-ı Veli türbesini ziyaret eden İnce, ardından cuma namazını kılmıştı.

Cuma namazının ardından beraberindeki partililerle Birinci Meclis binası önüne yürüyen
İnce, burada kendisini bekleyen kalabalığa seslenmiş ve "Ramazan ayında gece 01.30'da mitinglerimiz olacak. Sloganımız mazeret yok, marifet var." demişti.

 

SLOGAN ÇALINTI ÇIKTI

İşte CHP'li İnce'nin o sloganını orijinal olmadığı ortaya çıktı. İnce'nin sloganı AK Parti'den birebir kopyalandı.

Bu sloganı AK Parti Ankara Milletvekili adayları için 2015 seçimlerinde kullanmıştı.

Sloganın sahibi ise şimdiye kadar 1 milyonu aşkın insana konferans ve seminer vermiş olan, uluslararası danışman ve yazar Dr. Şaban Kızıldağ...

 

MERAL AKŞENER DE AK PARTİ SLOGANINI KOPYALAMIŞTI

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimindeki ittifak ortağı İYİ Parti de kuruluşunu açıkladığı lansman toplantısında "İyi Parti Türkiye’ye çok iyi gelecek" sloganını kullanmıştı.

Ancak, İYİ Parti’nin kullandığı slogan ve logonun AK Parti'den kopya olduğu ortaya çıkmıştı.

"İyi gelecek" sloganına ve güneş logosuna ilk olarak, AK Parti'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel seçim kampanyasında yer vermişti.

LOGO VE SLOGANIN MUCİDİ REKLAMCI ÜMİT DEMİRBAĞ!

Türel, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Antalya’nın adayı olarak gösterildikten sonra seçim propagandası döneminde, ’Menderes Türel Antalya’ya iyi gelecek’, ’Antalya’ya iyi gelecek’ sloganları ve güneş logosunu kullanmıştı. Kampanyanın mimarı ise ünlü reklamcı Ümit Demirbağ idi.

Muharrem İnce'nin sloganı da AK Parti'nin çıktı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.