Muharrem İnce'nin önündeki 2 yol

Memleket Hareketi'ni başlattığını açıklayan CHP'li Muharrem İnce, bugün Sivas'tan yola çıkacak. Yapacağı açıklamalarla CHP'deki geleceğini belirleyecek olan İnce'nin önünde iki yol bulunuyor...

2023 seçimlerinde yeniden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Muharrem İnce'nin, parti yönetiminin buna sıcak bakmaması durumunda iki yol izleyeceği belirtiliyor.

Türkye Gazetesi'nin haberine göre: İnce'nin ilk hedefinin kendisini CHP’nin Cumhurbaşkanı aday yaptırmak olduğu, eğer bu gerçekleşmezse 100 bin imza toplayıp ya bağımsız olarak ya da Memleket Hareketi'ni partileştirip Genel Başkanı olarak seçime girebileceği ifade ediliyor.

ADIMLARI DİKKATLE İZLENİYOR

CHP yönetimi, Muharrem İnce'nin atacağı adımları dikkati bir şekilde izlerken, İnce'nin partisinden ihraç edilip edilmeyeceği, yapacağı açıklamaların seyrine göre belli olacak.

CHP'de şimdiden İnce'nin "parti suçu" işlediği ve "CHP'yi yıprattığı" gerekçesiyle disipline sevk edilmesi ya da ihracı yönünde hareketlenmeler olduğu belirtiliyor.

Bu arada, Muharrem İnce'nin Sivas programı kapsamında ziyaret edeceği Banaz köyünün Kovid-19 tedbirleri nedeniyle karantinaya alındığı duyuruldu.

 

 

Muharrem İnce'nin önündeki 2 yol ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Sivas Memleket Hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.