Muharrem ince'den o iddialara sert sözler: 'Buna inananın zeka özürü vardır'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı televizyon programında 6'lı masayı sert sözlerle eleştirirken Beykoz AK Parti teşkilatının da kendisine destek olduğu iddialarına inanalar için 'Gerizekalı' ifadesini kullandı.

Son zamanlarda Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmediği için CHP tarafından hedef alınan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu.

Muharrem İnce programda CHP'li anketçi Kemal Özkiraz'ın paylaştığı ekran görüntüsüne tepki gösterdi. AK Parti Beykoz teşkilatının Muharrem İnce'nin seçim çalışmalarını yönettiğini iddia eden Özkiraz, sosyal medyada gündem olmuştu. 

Beykoz ilçe teşkilat başkanı ise bu yalan habere sessiz kalmayarak dava açtığını duyurmıştu. 

'GERİZEKALI' AÇIKLAMASI

Muharrem İnce, bu yalana inananları 'buna inanmak için gerizekalı olmak gerekir' diyerek eleştirdi.

6'LI MASAYI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Muharrem İnce, 6'lı masa bileşeni olan CHP'yi de sert sözlerle eleştirdi. İnce, "Danışmanlarının hepsi FETÖ’cü çıktı. Anayasanın ilk 4 maddesini tartışacak. Türklüğü tartışacak. Bundan hiçbir şey olmaz." sözleriyle tepki gösterdi. 

 

Muharrem ince'den o iddialara sert sözler: 'Buna inananın zeka özürü vardır' ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.