Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu açıklaması: "Tamamen palavra"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekleri haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

100 bin imzayı toplayarak resmi olarak Cumhurbaşkanlığı adaylığını hak kazanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, açıklamalarda bulunuyor...

"ONU BANA DEĞİL GENEL BAŞKANINIZA SÖYLEYİN"

CHP'li vekillerden CHP'ye katılmasına yönelik yapılan çağrılara cevap veren Muharrem İnce, "Bu soruyu bana değil genel başkanlarına söylemeleri gerekir. Ben şu anda CHP içerisinde değilim. Bu yıllarca görev yaptığım arkadaşlar CHP'nin politikalarının değişmesine neden tepki göstermediler? Atatürk'e hakaret edilirken neden ses çıkarmadılar?" diyerek CHP'li vekillere de tepki gösterdi. 

"O İDDİALAR GERÇEK DEĞİLDİR"

Muharrem İnce, kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Bir gazeteci yazmış, görüşmeler varmış... Tamamen palavra. Benimle iletişim kuran olmadı. Görüşme talebi olmadı. Nokta."

 

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu açıklaması: "Tamamen palavra" ile ilgili etiketler Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.