Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına tepki: "Ayağına sıkmak' diye buna derim ben"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı hakkında açıklamalarda bulundu... İnce, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı için "Ayağına sıkmak' diye buna derim ben" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partililerin oluşturduğu konvoyla birlikte Ankara'nın ilçelerini dolaştı. İnce, Çankaya ilçesi Dikmen semtinde taksi ve pazar esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

 

"SAYAĞINA SIKMAK DİYE BUNA DERİM"

İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü ile ilgili açıklamasına ilişkin, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun çıkışı gereksiz bir çıkıştı. Erdoğan da el yükseltti zaten 'yasa ile olmaz gelin Anayasa ile yapalım' dedi. 'Ayağına sıkmak' diye buna derim ben.
Sonradan da 'onun elinden bu kozu aldım' gibi durum tespiti yapıyor; ama öyle değil. Yani bir anda toplumun gündeminde olmayan başörtüsünü konuştuk ne yazık ki" dedi.

 

 

 

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına tepki: "Ayağına sıkmak' diye buna derim ben" ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu başörtüsü Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.