Muharrem İnce yerel seçim çalışmalarına başladı!

24 Haziran seçimleri sonrası yaptığı açıklama sonrası ortadan kaybolan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Muğla'nın Marmaris ilçesinde ortaya çıktı. Seçim sürecinde sık sık yaptığı gibi cuma namazına giden İnce, "Yerel seçim çalışmalarına başladı" dedirtti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk cuma namazını tatil için geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde kıldı.

YAPTIĞI AÇIKLAMA SONRASI ORTADAN KAYBOLMUŞTU

İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından birkaç günlük tatil yapmak için Marmaris'in Selimiye Mahallesi açıklarındaki Kanarya Adası'na geldi.

Önümüzdeki hafta Anadolu turuna Erzurum ile başlayarak olan İnce, bugün öğle saatlerinde tatilini geçirdiği yattan Selimiye Mahallesi'ne geldi.

Muharrem İnce yerel seçim çalışmalarına başladı!

CUMA NAMAZI KILDI

Cuma namazını burada kılan İnce, çıkışta kısa bir esnaf turu yaparak vatandaşlarla sohbet ederken, gelen öz çekim tekliflerini de reddetmedi.

Muharrem İnce böyle görüntülendi;

Muharrem İnce yerel seçim çalışmalarına başladı! - Resim : 2

Muharrem İnce yerel seçim çalışmalarına başladı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Dortmund stadı Türklerin sesinden yıkılacak gibi!

A Milli Futbol Takımı EURO 2024’de ilk maçını Gürcistan ile oynuyor. Maçtan saatlerce önce on binlerce Türk Milli Takım forması ve ellerinde bayrak ile stadı doldurdu. Maçın başlamasına daha zaman varken dahi tam dolmayan statta Türklerin tezahüratları Almanları ve diğer ülke temsilcilerini çok şaşırttığı öğrenildi.