Muharrem İnce muhalefet partilerine seslendi: "Gelin ittifak kuralım"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerine üyelik üzerinden ittifak çağrısı yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, muhalefet partilerine seslenerek ittifak çağrısında bulundu.

"GELİN İTTİFAK KURALIM"

Muhalefet partilerine ittifak çağrısı yapan İnce şu ifadeleri kullandı:

"Gelin ittifak kuralım. Bir genel başkanın herkese milletvekilliği dağıttığı değil, üyelerin söz sahibi olduğu bir ittifak kuralım. Tüzükle yapalım bunu. Bunu yaparsak 400 bin dolara vatandaşlık sattırmayız. Otoriterleşen tek adam rejminden kurtulmanın yolu önce partilerde demokrasidir.

CHP, İYİ Parti, Millet İttifakı ve dışarıda kalanlara, Zafer Partisi'ne sesleniyorum. Gelin üyelerin söz sahibi olduğu, genel başkanların diktatör olmadığı bir ittifak kuralım. Gelin Türkiye'nin önünü açalım."

MEMLEKET PARTİSİNİN İKİ ADAYI AÇIKLANDI

Muharrrem İnce, yerel seçimlerde partisinin iki belediye başkan adayını da açıkladı. İnce, Mahir Bakan'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Ali Çetinkaya'nın ise Nazlli Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu.

Muharrem İnce muhalefet partilerine seslendi: "Gelin ittifak kuralım" ile ilgili etiketler Muharrem İnce Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.