'Eli kanlı CHP'li' tartışması büyüyor!

Partisine karşı yeni bir hareket başlatan CHP'li Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ı isim vermeden eleştirmişti. Okuyan'ın elinde Maraş'ın, Çorum'un kanı olduğunu söyleyen İnce'ye yanıt geldi. Okuyan, yaptığı açıklamada “Sen eğer delikanlıysan, mertsen, azıcık yüreğinde delikanlılık varsa şimdi çık ortaya de ki, bu cümlelerin muhatabı Yaşar Okuyan’dır de” ifadelerini kullandı.

'Bin Günde Memleket Hareketi”ni başlattığını duyuran Muharrem İnce Ankara'da yaptığı basın açıklamasında "Maraş'ın, Çorum'un kanı bulunan şimdi CHP'li gibi davrananlara dikkat et. Oralarda geziyor. Asıl sarayın adamı odur. Her yeri karıştırmak için mükemmel özellikleri vardır" ifadeleriyle isim vermeden Yaşar Okuyan'ı hedef almıştı.

"YÜREĞİNDE AZICIK DELİKANLILIK VARSA"

Zanka TV’ye konuşan eski bakanlardan Yaşar Okuyan, Muharrem İnce’nin açıklamalarına yanıt verdi. Okuyan, “Sen eğer delikanlıysan, mertsen, azıcık yüreğinde delikanlılık varsa şimdi çık ortaya de ki, bu cümlelerin muhatabı Yaşar Okuyan’dır de” dedi.

"CHP SAYESİNDE ADAM OLDUN"

İnce’nin CHP’yi eleştirmesine de sert çıkan Okuyan, “Bu parti sana daha ne versin? Allah’tan kork. Ne kadar vicdansızsın. Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde adam oldun” ifadelerini kullandı.

"DALGA MI GEÇİYORSUN MUHARREM?"

Okuyan şunları söyledi:

“En ilginci de madem basın toplantısı yapıyorsun, gazetecilerin soru sormasına engel olmaman lazım. Sen bir taraftan diyorsun ki ben yüzde 31 oy aldım, CHP yokmuş gibi oy verenler hepsi sanki Muharrem İnce’nin şahsına oy vermiş gibi, şimdi ben yüzde 51’e ulaştıracağım. Böyle bir garip, kendi kendini avutan, çocuk kandırır gibi bir söylem de yapıyor. Bu konuşmalara baktığım vakit, ‘Dalga mı geçiyorsun Muharrem?’ diyesim geliyor."

'Eli kanlı CHP'li' tartışması büyüyor! ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce yaşar okuyan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.