Muharrem İnce adaylıktan çekildi! 'Bu bir CIA operasyonudur!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt  ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharem İnce'nin 3 gün kala adaylıktan çekilme kararının yansımalarını ve Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın adaylıktan çekileceği iddialarını masaya yatırdı.

''İNCE'NİN ÇEKİLMESİNİ KİM BASKILADIYSA CIA'NIN MİLLETVEKİLİDİR''

Bozkurt, ''İnce'ye yapılan iddialar Tam FETÖ, CIA işi olan bir görüntü dolaşıma sokuldu. Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu İnce'ye yapılan saldırılar ilk başladığında tepki gösterseydi samimi olurdu. Ancak dünkü sözleri 'Soframıza otursun, birlikte mücadele edelim' şeklindeydi. Bu 'Çekil, saldırılar öyle durur' demektir. Bu istihbarat dilidir. Kemal Kılıçdaroğlu İnce'ye yapılan saldırılara neden sesini çıkarmadı? Faydalanmak için mi sustu? Devletin ilgili kurumları İnce'yi korumalıydı. 

''YAŞANANLAR 7'Lİ MASA İKTİDARA GELİRSE YAŞANACAKLARIN FRAGMANIDIR''

7'li masa CIA masası haline geldi. ABD zaten açıkça destek veriyordu. İnce'nin çekilmesini kim baskıladıysa CIA'nın milletvekilidir. Bu bir CIA operasyonudur. İnce'nin yorulduğunu düşünüyorum. Belki adamın ailesini tehdit ettiler. Muhakkak korkmuştur. Bu yaşananlar 7'li masa iktidara gelirse yaşanacakların fragmanıdır. İnce yapılanlara direnseydi Türkiye yeni bir lider kazanmış olurdu. İnce bu saatten sonra siyasette devam edecek ise bu tahribatı düzeltmesi çok uzun zaman alır. İnce'nin oyları Kılıçdaroğlu'na gitmez. Esas olarak Sinan Oğan'a gider. Ancak belli bir kesimin oyları da Erdoğan'a gidebilir. Sandıkta gönül verdiği partiye oy verilebilir ama Kılıçdaroğlu'na tepki oyu çıkabilir.

İNCE'NİN ARDINDAN SİNAN OĞAN DA MI ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK?

Sinan Oğan da adaylıktan çekilebilir. Çok büyük bir şey dönüyor. O da çekilirse bile istedikleri sonucu alamayacaklar.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Muharrem İnce adaylıktan çekildi! 'Bu bir CIA operasyonudur!' ile ilgili etiketler Muharrem İnce Memleket Partisi Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Millet İttifakı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.