Muhammed Salah için resmi açıklama geldi

Liverpool'un Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e 3-1 yenildiği maçta sakatlanan Muhammed Salah için en net açıklama geldi.

Sergio Ramos'un müdahalesiyle 29. dakikada sakatlanan Salah'tan güzel haber geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadıkları final maçında sakatlanan Liverpool'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyecek.

Mısır Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelede omzundan sakatlanan 25 yaşındaki futbolcunun üç hafta sonra sahalara dönmesinin beklendiği kaydedildi.

Açıklamada Mohamed Salah'ın 15 Haziran'da oynanacak Uruguay maçında yer alamayacağının altı çizilirken 19 Haziran'daki Rusya ve sonraki Suudi Arabistan maçlarında yıldız futbolcunun sahada olacağı belirtildi.

A Grubu'nda yer alan Mısır, 19 Haziran'da ev sahibi Rusya, 25 Haziran'da da Suudi Arabistan ile karşılaşacak.

Salah'ın Dünya Kupası'nı kaçırma ihtimali Liverpool taraftarının yanı sıra tüm dünyada büyük bir üzüntüye neden olmuştu.

Muhammed Salah için resmi açıklama geldi ile ilgili etiketler salah
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.