HDP binasına düzenlenen ırkçı saldırının faili belli oldu! 'Parti üyesi olacağım' diyerek binaya girmiş...

Dün HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına düzenlenen silahlı saldırının faili ortaya çıktı. Silahlı ve bıçaklı ırkçı saldırıyı düzenleyen kişinin Muhammed Eren Sütçü olduğu öğrenildi. Sütçü'nün parti üyesi olacağını söyleyerek ilçe binasına geldiği de öğrenildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bahçelievler İlçe Örgütü binasına silahlı ve bıçaklı saldırı düzenleyen kişinin kim olduğu öğrenildi. 

Parti üyesi olacağını söyleyerek ilçe binasına geldiği öğrenilen saldırganın Muhammed Eren Sütçü olduğu belirlendi. Sütçü, Ramazan Dişarı ile Aziz Şimşek'e saldırmıştı.

SİLAHIN ATEŞLENMEMESİ KATLİAMI ENGELLEDİ

İki tabanca ve bir ekmek bıçağı ile saldırıyı gerçekleştiren saldırganın silahını sıkmasına rağmen ateşlenmemesi katliamın önüne geçti.

 

SANDALYE İLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Bu arada orada bulunan sandalye ile saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışan Dişarı ve Şimşek, saldırganın saldırısı sonucu yaralanmıştı. Saldırıdan sonra kaçan saldırgan parti binasının önünde bulunan bir ekmek fırınına girdi.

İFADESİ HENÜZ ALINMADI

Rizeli olduğu öğrenilen saldırgan daha sonra Terörle Mücadele polisi tarafından olay yerinden alınarak Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Saldırganın ifadesi henüz alınmazken isminin Muhammed Eren Sütçü olduğu belirlendi.

HDP binasına düzenlenen ırkçı saldırının faili belli oldu! 'Parti üyesi olacağım' diyerek binaya girmiş... ile ilgili etiketler HDP Bahçelievler bina Saldırı Irkçı ilçe Muhammed Eren Sütçü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.