Muhammed Elneny Beşiktaş için menajerine talimat verdi

Arsenal forması giyen Mısırlı yıldız Muhammed Elneny, bu sezon forma şansı bulamamaktan şikayetçi. Menajerine eski kulübü Beşiktaş’la anlaşması için talimat verdi.

Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Muhammed Elneny’nin siyah beyazlı renklere dönme ihtimali doğdu.

2019-20 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve sergilediği başarılı performansı hafızalardaki tazeliğini koruyan Mısırlı oyuncu yeniden siyah beyazlı formayı giymek istiyor.

BEŞİKTAŞ İÇİN TALİMAT VERDİ

Toplam sekiz sezon ter döktüğü Arsenal’de bu sezon sadece üç maçta toplam 12 dakika süre alabilen ve Londra ekibinde çok mutsuz olan 31 yaşındaki oyuncu, menajerine Beşiktaş’la anlaşması için talimat verdi.

Arsenal’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilememeye karar verdiği Elneny’ye, Premier Lig takımlarından Everton da talip. Mısırlı ise bu ilgiye sıcak bakmıyor.

Transferi gerçekleşirse Beşiktaş’a bedelsiz olarak gelecek olan tecrübeli oyuncunun geri dönüşü yeni yönetimin döneminde gerçekleşmiş olacak. Elneny ve menajeri görüşmelerin başlaması için 3 Aralık’ta yapılacak seçimi bekliyor.

Öte yandan Elneny’nin transfer gerçekleşirse Beşiktaş’tan Afrika Kupası’na gidecek olan futbolcu sayısı dokuza yükselecek.

Elneny, Arsenal formasıyla çıktığı 158 maçta 6 gol attı, 10 da asist yaptı. Mısırlı yıldız Beşiktaş'ta ise 36 maça çıkıp 1 gol atıp 4 asist katkısı yapmıştı.

(Türkiye Gazetesi)

Muhammed Elneny Beşiktaş için menajerine talimat verdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Transfer Muhammed Elneny
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.