Muhalif medya Göksu'nun davetine icabet etmedi

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, resmi Twitter hesabından "Hodri Meydan" diyerek, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1'in olduğu muhalif medya kuruluşlarına davette bulunmuş, sorularına cevap vereceğini açıklamıştı. Göksu, bugün saat 11.00’da 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde medya mensuplarını bekledi. Ancak davet ettiği medya kuruluşlarından hiç kimse davete icabet etmedi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, resmi Twitter hesabından "Hodri Meydan" diyerek, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1'in olduğu muhalif medya kuruluşlarına davette bulunmuş, "Esenlerimize olan ilginizin sebebini çok iyi biliyoruz. İBB'nin başarısızlıklarını örtmek için Esenler Belediyemiz üzerinden manipülasyon ve algı yapmaya çalışıyorsunuz. Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz. Hodri meydan!" ifadelerini kullanmıştı.

HİÇBİRİ GELMEDİ

Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1'in olduğu medya kuruluşlarına davette bulunan Göksu, bugün saat 11.00'da 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde medya mensuplarını bekledi. Ancak hiçbir davet ettiği medya kuruluşlarından hiçbir medya mensubu davete icabet etmedi.

"YALANLARIYLA YÜZLEŞMEYE YÜREKLERİ YETMEDİ"

Sosyal medya hesabından medya mensuplarından hiç kimsenin gelmediğini gösteren fotoğrafı paylaşan Göksu, "Gelemediler… Yalanlarıyla yüzleşmeye yürekleri yetmedi" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Muhalif medya Göksu'nun davetine icabet etmedi ile ilgili etiketler Esenler Tevfik Göksu muhalif
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.