Muhalefette gizli ilişkiler ağı deşifre oldu! CHP - Halk TV krizinin perde arkası!

Muhalefetteki gizli ilişkiler ağının perde arkası SuperHaber YouTube kanalında yayında…

CHP Halk TV ile olan anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in gönderdiği bildiri ile sona eren anlaşma sonrasında ortalık iyice karıştı. Halk TV’nin maksatlı yayın yaptığını söyleyen Erdem "Halk TV, adeta CHP tabanını ve kamuoyunu demoralize etmeyi amaçlayan bir yayıncılık çizgisi yürütüyor" dedi.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, muhalefetteki gizli ilişkiler ağını SuperHaber YouTube kanalında deşifre etti.

BABA - OĞUL İLİŞKİSİ MAZİ OLDU

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ‘değişim’ çağrıları yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında kılıçların tam manasıyla çekildiğini söyleyen Bozkurt, ‘’Seçim sonrası İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu birbirlerine sallamaya başladılar’’ dedi.

‘’60-70 MİLYONDAN BAHSEDİLİYOR’’

Önemli bilgilere ulaşan Ceyhun Bozkurt, Halk TV’nin CHP’den fonlandığının altını çizerek ’’CHP kasasından ‘gazeteci’ görünümlü kişiler fonlanıyor. 60-70 milyondan bahsediliyor. Kişi başı programlara da ciddi miktarlar aktarılmış. Halk TV artık bir haber kanalı değildir.’’ ifadeleriyle CHP'den Halk TV'ye yıllık 60-70 milyon TL aktarıldığı gerçeğini gözler önüne serdi.

''PROGRAMDA 'SANSÜR' DEĞİL, AKTARILAN PARANIN KESİLDİĞİNİ GÖRÜYORUM''

Halk TV’nin Serhan Asker’in sunduğu ‘Görkemli Hatıralar’ adlı programının Antalya'dan canlı yayınlanacak çekiminin CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem tarafından engellendiği iddiasına ilişkin ‘’Programda ‘sansür’ değil, aktarılan paranın kesildiği görüyorum’’ şeklinde konuştu.

Bozkurt’un açıklamaları şu şekilde:

Mesele 28 Mayıs’tan sonra ayyuka çıktı. Sertliğin dozajı giderek arttı. Doğrudan taarruzlar başladı. İmamoğlu’nun ‘değişim’ çağrısıyla Kılıçlar çekildi. Birbirlerine sallamaya başladılar.

Halk TV’de belli kesimlerin Kılıçdaroğlu’na sert söylemleri vardı. Kılıçdaroğlu’nun ‘’Para alan ‘gazetecileri’ biliyorum’’ sözleri ortalığı karıştırdı. CHP kasasından ya da başka yerlerden ‘gazeteci’ görünümlü birileri mali yönden ciddi destek alarak fonlanıyor. Ulaştığımız bilgiler korkunç rakamlara tekabül ediyor.

Meclis grup toplantısının yayınlanması için para verildiğini ilk defa duyuyorum. bu durum Halk TV’nin bir haber kanalı olmadığını ortaya koyuyor. Yıllık 60-70 milyon paralardan bahsediliyor. Kişi başı programlara da ciddi miktarlar aktarılmış. Bu bir haber kanalı için kabul edilecek bir şey değildir. Halk TV’ye reklam desteği verilebilirdi, verilmemiş. Doğrudan para aktarılmış. Cumhuriyet Gazetesi’nde de benzer bir durum söz konusu.

CHP’li belediye başkanı Serhan Asker’e ‘’program planlandığı şekilde yapılabilir. Ancak ben katılmayacağım’’ demiş. Ben burada ‘sansür’ değil, aktarılan paranın kesilmesini gördüm. Gazeteciliği ayaklar altına almaya çalışan bir yaklaşımdan, yapıdan bahsediyoruz.

Ceyhun Bozkurt’un çarpımı analizleri SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Muhalefette gizli ilişkiler ağı deşifre oldu! CHP - Halk TV krizinin perde arkası! ile ilgili etiketler CHP Halk TV Eren Erdem Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.