Muhalefetin saklambaç oyunu

Akşam yazarı Turgay Güler, bugünkü köşe yazısında muhalefetin ajansların arkasına saklanarak sürdürdüğü siyaset anlayışını eleştirdi. Güler, CHP'li belediyelere sert eleştirilerde bulunduğu yazısında, "Oh ne güzel dünya. Bastır parayı tut bir ajans, sonra arkana yaslanıp tadını çıkar! Belediyelerin dökülsün, kar yağsın altında kalsın, taş üstüne taş koyamasın. Ajans ne güne duruyor, halleder!" ifadelerine yer verdi.

Akşam yazarı Turgay Güler son yazısında muhalefetin sürdürdüğü siyaset anlayışına eleştirilerde bulundu.

BAŞARILI SALGIN YÖNETİMİNE GÖLGELEME

CHP ve belediyelerinin ajansların arkasına saklandığını ifade eden Güler, SMA hastalarına devletin destek vermediği iddialarından, koronavirüs salgınında yürütülen başarılı sürecin gölgelenmek istendiğine kadar CHP'nin ajanslar aracılığıyla algı oyunları yaptığına dikkat çekti.

TACİZLER, TECAVÜZLER...

Güler, partide yaşanan taciz ve tacavüz olaylarına da değinerek söz konusu olayların üstünün kapatılmaya çalışıldığına vurgu yaptı.

Güler, "Borç batağına saplansınlar, suya diledikleri kadar zam yapsınlar, yürüyen projeleri iptal etsinler. Korkma bir şey olmaz! Ajansın sandığında ne numaralar vardır. Zammı ‘finansal düzenleme’, borçlanmayı ‘ülkemize döviz getirdik’ diye yutturur! Duran projelere de bir ‘temel atmama’ töreni; hepsi bu! Neyi dert ediyorsun?" ifadelerine yer verdi.

Turgay Güler, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Köprüler, otoyollar, barajlar, dev hastaneler inşa edilsin. Savunma sanayiinde devrim niteliğinde çalışmalar yapılsın. Yerli otomobil, uçak, insansız hava araçları üretilsin. Hatta uzaya uydu yollansın.

Aman diyeyim kafanı hiç yorma, ajans nasıl olsa bulur çaresini! Gün yüzü görmemiş yalanlar, iftiralar, hakaretler istiflemiştir. Düşünme böyle şeyleri sen, rahat ol. Şeytanın bile aklına gelmeyecek kurguları vardır. Gider bir çöp konteynerinin başına, sokak hayvanları için yiyecek çıkaran bir teyze olmadı amca bulur. Çok mu zor? Bulamazsa bir manken tutar. Altı üstü bir kare fotoğraf yahut on saniyelik görüntü. Parasıyla değil mi?

Sen yeter ki yüzün kızarmadan yalan söylemeye devam et.

Sen yeter ki utanmadan, sıkılmadan şerefli Türk ordusuna hakaret edebil; İstiklal Marşı’na, ezana, bayrağa saldırabil.

Sen yeter ki saçmalamaktan, rezil olmaktan korkma!

Sen yeter ki her ne pahasına olursa olsun gündemde kalmayı başar.

Sen yeter ki bir önceki söylediklerini inkâr etmekten çekinme.

Sen yeter ki yalan ve iftiraların yüzüne vurulduğunda sağırı oynayabil.

Sen yeter ki iktidar olabilmek uğruna ülkeni satabil.

Gerisini boş ver!

Ajans halleder."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Muhalefetin saklambaç oyunu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Belediye Turgay Güler akşam yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.