Muhalefet uyuşturucu işini sümen altı ediyor!

Geçtiğimiz gün Adana'da İBB'ye ait cenaze aracında yüksek miktarda uyuşturucu madde yakalanmasını 'karşı' tarafı suçlayarak örtbas etmeye çalışan muhalefet kendi geçmişini gündemden saklama çabasına girdi. Fakat başta CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, 'uyuşturucu ve organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın' sözleri olmak üzere uyuşturucuyla adı çıkan isimler akıllara geldi.

Adana'da polisin sıkı takibi sonucu içerisinde 144 kilogram uyuşturucu bulunan İBB'ye ait cenaze aracı yakalandı. İBB başta olmak üzere CHP ve yandaş medya durumdan aracın kiralandığı şirketi suçlayarak sıyrılmaya ve olayı örtbas etmeye çalıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından ise başta CHP'li belediyeler olmak üzere İYİ Parti ve HDP'nin uyuşturucu kaynakları haberleri gündeme geldi.

ABB GÖREVLİSİ SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye'nin R.K. isimli çalışanının belediye görevlisi kartını göstererek İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu madde taşırken yakalandığı haberini anımsatan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç, ABB Başkanı Yavaş’ın seçim çalışmaları ekibinde yer alan ve daha sonra şef olan R.K.’nın, 19 suç kaydı çıktığını anımsattı.

Muhalefet uyuşturucu işini sümen altı ediyor!

CHP'Lİ BAŞKANIN OĞULLARI YAKALANMIŞTI

Adı yolsuzlukla anılan CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in sağ kolu olarak bilinen aynı zamanda belediyede itfaiye şefi olarak görev yapan S.Y. (35), uyuşturucu ile suçüstü yakalandı ve uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Öte yandan CHP Osmaniye İl Başkanlığına ait minibüste sentetik uyuşturucu ele geçirilmiş, araçta bulunan ve İl Başkanı Mehmet A'nın oğulları olduğu tespit edilen 2 kişi de gözaltına alınmıştı.

CHP’li Aydın Belediyesi’ne ait resmi araçta uyuşturucu ile yakalanan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığıyla bilinen H.Y, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı tarafından işe alınmıştı.

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Atabay iş isteyen bir kadına beraberindeki 2 CHP’li yönetici ile uyuşturucu vererek tecavüz etmişti. Tecavüze uğrayan kadın şikayetçi olmuştu.

İYİ PARTİ'Lİ İŞ ADAMI TUTUKLANMIŞTI

Kütahya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışırken yakalanan İYİ Partili iş adamı Ş.K.'nın aracında ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu bulunmuş, çıkarıldığı mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Muhalefet uyuşturucu işini sümen altı ediyor! - Resim : 2

HDP’li Hüda Kaya’nın İBB’de çalışan oğlu Muhammet Mücahid Saatçioğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanmıştı.

İfadesi alınan Saatçioğlu, ifadesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını beyan etmişti.

KILIÇDAROĞLU: VERGİ ALACAKSIN

Yaşanan olayların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Uyuşturucu ve organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın." açıklamaları akıllara geldi.

Muhalefet uyuşturucu işini sümen altı ediyor! ile ilgili etiketler uyuşturucu CHP İBB Adana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.