Muğla’da metan gazı faciası! 4 kişi hayatını kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesinde hayvan foseptiği çukuruna giren 4 kişi tahtaları sökmek istedi. Bir süre sonra rahatsızlanan 4 kişinin metan gazından zehirlendiği tespit edildi. Hastaneye kaldırılan 4 kişi kurtarılamadı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan hayvan çiftliğindeki 4 kişi hayvan foseptiği çukurundaki tahtaları sökmek istedi.

Muğla’da metan gazı faciası! 4 kişi hayatını kaybetti

Çukura giren İlkay Altındal, Kenan Can, Taner Karaçin ve Tuncay Altındal bir süre sonra rahatsızlandı. İlk belirlemelere göre çukurdaki metan gazından zehirlendiği tahmin edilen 4 kişi ambulanslarla Muğla’daki hastanelere kaldırıldı.

Muğla’da metan gazı faciası! 4 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

Gazdan zehirlenen İlkay Altındal, Taner Karaçin ve Kenan Can kaldırıldıkları Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Tuncay Altındal ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Muğla’da metan gazı faciası! 4 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Muğla hayvan foseptiği metan gazı zehirlenmesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.