Muğla'da 5 dakika arayla 2 orman yangını

Muğla'nın 2 ilçesinde 5 dakika arayla orman yangını çıktı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kavaklıdere ilçesindeki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Muğla’nın Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde 5 dakika arayla orman yangını çıktı. Orman Bakanı Pakdemirli, Kavaklıdere'deki orman yangınının kontrol altına alındığını, Menteşe'deki orman yangının da kontrol altına alma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde iki ayrı orman yangın çıktı.

Muğla'da 5 dakika arayla 2 orman yangını

Kavaklıdere ilçesi Sazaklı mevkiinde ve Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesi yakınlarında çıkan yangınlarına orman söndürme ekipleri anında müdahale etti. Her iki bölgede çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüdü.

Orman Bakanı Pakdemirli, Kavaklıdere'deki orman yangınının kontrol altına alındığını, Menteşe'deki orman yangının da kontrol altına alma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Muğla'da 5 dakika arayla 2 orman yangını ile ilgili etiketler Muğla Kavaklıdere Menteşe Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.