Muğla'da 5 araçta 237 kaçak göçmen yakalandı, 4 organizatör tutuklandı

Yunanistan ve İtalya'ya göçmen kaçırılacağı istihbaratına ulaşan Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Seydikemer ilçesinde durdurulan 5 araçta 237 kaçak göçmen yakalandı. Organizatör oldukları şüphelisiyle 4 kişi ise gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Seydikemer ilçesinin Yediburunlar ve Gemieleğe bölgesinden tekneyle Yunanistan ve İtalya'ya göçmen kaçırılacağı istihbaratına ulaştı. Ekipler tarafından koya inen yol üzerinde 2 kamyon, 2 kamyonet ve 1 minibüs durduruldu. Araçlarda yapılan aramada aralarında Afganistan, Bangladeş, Suriye, Mısır ve Filistin uyruklu 237 kaçak göçmen ile organizatör şüphelisi 4 kişi yakalandı.

Muğla'da 5 araçta 237 kaçak göçmen yakalandı, 4 organizatör tutuklandı

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken, 4 şüpheli ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA

Muğla'da 5 araçta 237 kaçak göçmen yakalandı, 4 organizatör tutuklandı ile ilgili etiketler Muğla Yunanistan İtalya Jandarma kaçak göçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.