14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık tutuklandı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 14 yaşındaki kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunan market işletmecisi Fırat K. (41), tutuklandı.

Olay, 10 Nisan Pazartesi günü Marmaris'in Tepe Mahallesi 43 sokakta bulunan Fırat K.'ya ait marketin üst katındaki evde meydana geldi.

İddiaya göre Fırat K., markete alışveriş yapmak için gelen 14 yaşındaki kız çocuğunu sigara içme bahanesi ile iş yerinin üst katındaki eve çıkardı. Kız çocuğuna içki içiren Fırat K., daha sonra ise cinsel istismarda bulundu.

Kız çocuğu, alkolün etkisinden çıkınca, durumu annesine anlattı. Ailenin, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi olması üzerine olayla ilgili Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Asayiş ve Çocuk Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan Fırat K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık tutuklandı! ile ilgili etiketler cinsel istismar Muğla
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.