Muğla ve Aydın'daki orman yangınları kontrol altında

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çıkan orman yangınına 5 helikopter ile havadan müdahale edildi. Öte yandan Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde başlayan orman yangınına 4 helikopter ile havadan, 12 arazöz ve 2 dozerle de karadan müdahale yapıldı. İki yangın da kontrol altına alındı.

Muğla'nın Seydikemer ileçsinde  saat 15.45 sıralarında orman yangını çıktı. Alevlere 5 helikopter ile havadan,  34 arazöz ve dozerle karadan müdahale edildi. Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde ise saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Buradaki yangına 4 helikopter ile havadan, 12 arazöz ve 2 dozerle de karadan müdahale yapıldı.

Muğla ve Aydın'daki orman yangınları kontrol altında

SEYDİKEMER'DE BİR ORMAN YANGINI DAHA

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi'nde saat 15.45 sıralarında orman yangını çıktı. Ormanlık alandan alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Muğla ve Aydın'daki orman yangınları kontrol altında - Resim : 2

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri karadan müdahaleye başlarken, helikopterler de sortileri ile havadan destek verdi. Yerleşim alanlarının yakınında çıkan yangına 5 helikopter ile havadan, 34 arazöz ve dozerle karadan müdahale yapıldı. Seydikemer ilçesinde başlayan orman yangını ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. 

Muğla ve Aydın'daki orman yangınları kontrol altında - Resim : 3


AYDIN KARPUZLU'DA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde bulunan Tekeler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 16.30 sıralarında yangın çıktı.

Bölgeye sevk edilen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek Muğla'nın Milas ilçesi Çukurköy Mahallesi'ne doğru ilerleyen alevlere müdahale ediyor. Yangında 4 helikopter ile havadan, 12 arazöz ve 2 dozerle de karadan söndürme çalışmaları yapıldı. Karpuzlu ilçesinde başlayan orman yangını kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. 

Muğla ve Aydın'daki orman yangınları kontrol altında ile ilgili etiketler Aydın Karpuzlu Muğla Seydikemer Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.