Müge Anlı'yı yıkan ölüm! Babası İhsan Anlı hayatını kaybetti

atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu ve gazeteci Müge Anlı hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine giren Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı hayatını kaybetti. İhsan Anlı dün Fatih Camisi’nde kılınan öğle namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi.

atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı sezon finali yapmadan hemen önce İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı, program biter bitmez nikah masasına oturmuştu. İkinci baharını yaşayan Müge Anlı aldığı acı haberle yıkıldı.

DÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı vefat etti. İhsan Anlı, dün öğle namazına müteakiben Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

BABASIYLA KÜS OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Babasını kaybetme acısı yaşayan Müge Anlı'yı, acılı gününde dostları teselli etti. Öte yandan Müge Anlı'nın, vefat eden babası İhsan Anlı ile küs oldukları ve aslında konuşmadıkları da öne sürüldü.

 

Müge Anlı'yı yıkan ölüm! Babası İhsan Anlı hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Müge Anlı cenaze Şinasi Yüzbaşıoğlu İhsan Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.