Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan 'kefen parası' olayı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin dakikalar yaşandı. Hamdiye ve Aydın Şentürk çifti 15 Aralık'ta trafik kazasında hayatını kaybeden kızları Nergiz'den olan 3 yaşındaki torunu Arel'in bakımını üstlenmek için Müge Anlı'dan yardım istedi. Stüdyoda gündeme gelen 'kefen parası' muhabbetine öfkelenen Müge Anlı gözyaşlarına hakim olamadı. İşte yaşananlar...

Hamdiye ve Aydın Şentürk, 15 Aralık'ta trafik kazasında hayatını kaybeden kızları Nergiz ve damatlarından yadigar kalan 3 yaşındaki torunları Arel'e kavuşabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı'ya başvuran çift torunlarının yanlarında olmasını istedi.

Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan 'kefen parası' olayı!

Şentürk çifti, "Dünürlerimin akrabası torunumu alıkoydu" iddiasında bulundu. 34 yaşındaki toprağa verdiklerinin kızlarının, 9 sene tedavi gördükten sonra çocuk sahibi olabildiğini anlattı.

Arel'i kaçırdığı iddia edilen akraba Hafize Ilıca ile öfkeli aile arasında hararetli tartışmalar yaşandı. Hamdiye ve Aydın Şentürk çifti, merhum kızlarının da Hafize'yi sevmediğini anlattı.

Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan 'kefen parası' olayı! - Resim : 2

Damat'ın ailesi de yaşanan tartışmaya dahil oldu ve torunlarına Hafize'nin bakmasını istediklerini anlattılar.

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Dünürlerin karşılıklı tartışmasında Arel’in ölen anne babasının kefen parası öne sürüldü. Müge Anlı canlı yayında ‘’Küçük çocuk ortada kalmış, siz kefen parası diyorsunuz. O çocuğa yazık, o çocuğun annesine yazık’’ ifadelerini kullanırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan 'kefen parası' olayı! - Resim : 3

 

 

 

 

Müge Anlı'yı gözyaşlarına boğan 'kefen parası' olayı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.