Müge Anlı'nın sesi Yıldız Tilbe'yi büyüledi

Geçtiğimiz günlerde ısrarlara dayanamayıp sonunda Instagram hesabı açarak sosyal medyaya adım atan avt'nin başarılı sunucusu Müge Anlı'nın yaptığı paylaşımlar konuşulmaya devam ediyor. Yaptığı son paylaşımında Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını seslendiren Anlı'ya beğeni ve yorum yağdı.

Instagram hesabı açtıktan kısa sürede 1,8 milyon takipçiye ulaşan ve geçtiğimiz günlerde de 'Vurgun' şarkısını söyleyen Müge Anlı sesiyle beğeni toplamıştı. Müge Anlı, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Müge Anlı Official (@mugeanliofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Anlı, "Sayfamı açtığım ilk günden bu yana iltifatlarınızla beni çok mutlu ettiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Madem 'Başka yok mu?' diyorsunuz, o halde bir şarkı da Yıldız Tilbe'den gelsin ve kalbinde sevgiye yer açabilen herkese gitsin" açıklamasında bulunarak, Yıldız Tilbe'nin çok sevilen 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını seslendirdi.

YILDIZ TİLBE'DEN MÜGE ANLI'YA: BEN ŞARKI VERİRİM

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Müge Anlı'ya Yıldız Tilbe'den övgü yağdı. Tilbe, Twitter hesabından yayınladığı gönderide, "Ben şarkı veririm Müge'ye, herkes verir" ifadelerini kullandı.

Ardından #MügeAnlıAlbümYapsın hashtag'ini açan ünlü sanatçı, "Vallahi sesi birçok şarkıcıdan güzelmiş." yorumunu yaptı.

Müge Anlı'nın sesi Yıldız Tilbe'yi büyüledi

Müge Anlı'nın sesi Yıldız Tilbe'yi büyüledi ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Müge Anlı Çabuk Olalım Aşkım şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.