Müge Anlı’dan haber geldi; o tarihte yayına başlıyor!

Depremin ardından yayın akışı değişen televizyon kanalları, pek çok program ve diziyi askıya aldı. O yapımlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından büyük bir felaket yaşayan Türkiye’de pek çok değişti. Depremde iki hafta yavaş yavaş geride kalmaya başlamışken; özellikle değişen yayın akışları, pek çok vatandaşın gündemini de beraberinde değiştirdi. 24 saat haber yayınına geçen kanalların ne zaman normale döneceği belli olmaya başladı.

Tam 13,5 milyon vatandaşı doğrudan etkileyen ve 11 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş depreminin ardından tüm ulusal kanallar yas nedeniyle yayın durdurma kararı almış ve haber kanallarına dönüşmüştü. Bu noktada Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da yayınına ara vererek, yerini deprem özel haber programına bıraktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman ekrana döneceği ise, geçtiğimiz gün kesinleşti.

MÜGE ANLI, YENİDEN YAYINA BAŞLIYOR

Müge Anlı’dan haber geldi; o tarihte yayına başlıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ATV ekranlarından yeniden yayınlanmaya başlayacağı tarihe ilişkin ilk açıklama programın sunucusu olan araştırmacı gazeteci Müge Anlı’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Müge Anlı, 20 Şubat 2023 Pazartesi günü yayına başlayacağını şu sözler ile duyurdu:

“Ekip arkadaşlarımızın bir kısmı sahada depremzedelerimizin yaralarına merhem olmaya çalışırken, bir kısmı bölgeden gelen acil ihtiyaçları karşılamak üzere köprü vazifesi görüyor. Perşembe günü başlayacak yayınımızı, devam eden enkaz çalışmaları ve yaşanan derin acılarımız nedeniyle pazartesi gününe ertelediğimizi duyurmak isterim. Gelen yardım ve ihtiyaç taleplerini karşılamak için biz yine ekran karşısında işimizin başındayız. 20 Şubat Pazartesi saat 10.00'da buluşmak üzere.”

KANALLAR, YAYIN AKIŞINA DÖNÜYOR

Öte yandan tek bir haber Müge Anlı’dan gelmedi. Aynı zamanda tüm kanallar, normale dönme sürecini de başlattı. Haber programları sayısını ilk etapta dün itibariyle düşürmeye başlayan kanalların pazartesi günü itibariyle olağan yayın akışına dönmesi bekleniyor. Pek çok kanalda konuya ilişkin hazırlık başladığını ise, Gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu.

Müge Anlı’dan haber geldi; o tarihte yayına başlıyor! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.