Müge Anlı'dan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den çok konuşulacak Şevki Sözen itirafı

14 yıl danışmanlığını yaptığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından geçtiğimiz yıl ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli, programda Adli Tıp konusunda yorumlarda bulunan Prof. Dr. Şevki Sözen'le ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Programdan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarıyla sık sık gündem olan Arif Verimli, Müge Anlı ve Tatlı Sert'ten ayrıldığı güne dair açıklama yaptı.

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında 14 yıl boyunca yer alan Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl programa veda etmişti. Zaman zaman Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündeme gelen Verimli yeni açıklamalarda bulundu.

PROGRAMDAN AYRILDIĞI GÜNÜ İLK KEZ ANLATTI


Programdaki arkadaşı Şevki Sözen'e kırgın olduğunu her fırsatta dile getiren Arif Verimli, Twitter hesabından bir takipçisinin yaptığı yoruma verdiği cevapla gündem oldu. Programdan ayrıldığı güne dair yaşadıklarını ilk kez anlatan Arif Verimli, ''21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım'' şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı.

Bir takipçisinin ''Hocam konuyla alakası hiç yok biliyorum ama sizi oyuna getirerek programdan ayrılmanıza sebep olan adli tıpçı şevkiyi asla affetmeyeceğim !!'' şeklindeki yorumuna Arif Verimli, ''Ben de..'' cevabını verdi.

Müge Anlı'dan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den çok konuşulacak Şevki Sözen itirafı

Takipçisinin ''haklısınız,o programın kalitesini Arif Hocam arttırıyordu !! ah şevki ahhhhhhh....'' şeklindeki yorumu karşısında ise Arif Verimli çok konuşulacak bir açıklama yaptı: ''Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim. Gayet de mutluyum. Yalnız bir Hekim bir başka Hekimi kırmışsa arar özür diler. Zaten dönmeyeceğim bitti.. Program için değil kırgınlığım. Hatta sağolsun iyi de oldu benim için..''

Müge Anlı'dan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den çok konuşulacak Şevki Sözen itirafı

Müge Anlı'dan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den çok konuşulacak Şevki Sözen itirafı ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert Şevki Sözen Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.