Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Eşi ile kaçan kadının üstüne yürüdü

Müge Anlı'da stüdyo yaşanan anlar herkesi şaşırttı. Eşi ile kaçan kadının üstüne yürüyen Semiha Hanım 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı'yla yüz yüze geldi. Birbirlerini gören iki kadın stüdyoda gergin anlara neden oldu.

Fındık bahçesinde başlayan aşkları için kaçan çift polis tarafından yakalanarak polis merkezine götürüldü. Müge Anlı’ya 35 yıllık eşi için çıkan Davut Bey 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı’yı aramaktaydı. Dün gerçekleşen yayında Muharrem ile severek kaçtığını zorla tutulmadığını söyleyen Sevgi Kıranlı canlı yayına konuk oldu.

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Eşi ile kaçan kadının üstüne yürüdü

“Kendimi 18 yaşında genç kız gibi hissediyorum” diyen Sevgi Kıranlı utanmadığını söyledi. Bunun üstüne Muharrem Bey’in eşi Semiha Hanım sinir krizine girdi. Çocuklarını babasız bıraktığı için Sevgi Kıranlı’ya sinirli olduğunu söyleyen 3 çocuk annesi Semiha Cambaz “8 yaşındaki çocuğumu babasız bıraktın. Allah seni bildiği gibi yapsın” dedi.

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Eşi ile kaçan kadının üstüne yürüdü

"Güzelim" dediği eşi Sevgi Kıranlı'nın eve geri dönmesi için çağrıda bulunan Davut Kıranlı eşine büyü yapıldığını düşünüyor. Her şeye rağmen eşinden vazgeçmeyen Davut Kıranlı'nın eşi Sevgi Kıranlı "Muharrem'i ceza evine girse de beklerim" dedi. Alındığı polis merkezinden sağlık kontrolüne gönderilen Muharrem ise işlediği diğer suçlar nedeni ile tutuklandı. 

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Eşi ile kaçan kadının üstüne yürüdü ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Sevgi Kıranlı Davut Kıranlı bugün ne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.