Müge Anlı'nın bile kafası karıştı! 'Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var' iddiası!

Müge Anlı'nın son bölümünde Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesetleri bulunan Paslı çiftinin ölümü işlenirken mide bulandıran bir iddia Anlı'yı şoke etti. Fethiye İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Cahit Paslı ve Hatice Paslı'nın komşuları 2 çift ile ilişkisi olduğu iddia edildi. 'Kim kiminle beraber?' diyerek olayı anlamaya çalışan Anlı, şema çizmek zorunda kaldı.

Muğla Fethiye’de de 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı’nın ormanlık alanda cesetleri bulundu. Yapılan ilk incelemede Cahit Paslı’nın göğsünden, Hatice Paslı’nın ise sırtından tüfekle yakın mesafe atışıyla vurulduğu belirlendi.

PASLI'NIN HAYVANCILIK YAPAN KOMŞUSU İLE TARTIŞTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Çiftin iki çocuğundan 18 yaşındaki Tolga Paslı da olay yerine gelerek savcıya bilgi verdi. Yakınları tarafından jandarmaya verilen bilgide ise Cahit Paslı’nın bir hafta önce aynı yol üzerinde kendisi gibi hayvancılıkla uğraşan Ali V. ile tartıştığı öne sürüldü.

Müge Anlı'nın bile kafası karıştı!  'Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var' iddiası!

6 YIL SONRA MÜGE ANLI'YA BAŞVURDULAR

2016 yılında yaşanan olay ardından çiftin yakınları Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen aydınlatılamayan cinayette köylülerden biri şüpheli olarak gösteriliyor.

Cinayetle ilgili aile fertleri Müge Anlı‘ya katıldı. Müge Anlı Paslı çifti ile birlikte aynı bölgede yaşayan çiftlerin hakkında dedikodu ortaya çıktığını duyurdu. 

 

MÜGE ANLI: KİM KİMİNLE BERABER?

Dedikoduya göre aynı bölgede yaşayan 3 çiftin birbirleriyle ilişkileri var. Olayı anlamaya çalışan Müge Anlı kimin kiminle ilişkisinin olduğunu şema halinde çizdi. Kafası karışman Müge Anlı, “Kim kiminle beraber” diye sordu. 

"İKİ ERKEK KARDEŞLE SEN, ONUN KARISIYLA SEN"

Müge Anlı iddiaları "Üç çiftin birbirleriyle ilişkisi olduğu konuşuluyor. Yani sizin ikinizin, sizin ikinizin. Ama aynı zaman da Cahit de devreye giriyor burada. İki erkek kardeşle sen, onun karısıyla sen. Hatice de..." sözleriyle açıkladı. 

Müge Anlı'nın bile kafası karıştı! 'Üç çiftin birbiriyle ilişkisi var' iddiası! ile ilgili etiketler Müge Anlı Muğla Fethiye paslı çift

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.