Müge Anlı'da Müslüme'nin ölümü ile ilgili dikkat çeken sözler: Söylendiği gibi değil!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Mersin'de kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunan Yörük kızı Müslüme Yağal ile ilgili olarak dikkat çeken sözler söylendi. Müslüme'nin dedesi olarak bilinen Hasan Yağal'ın aslında babası olduğu öğrenilmesinin ardından Anlı, üstü kapalı olarak, 'Durum söylendiği gibi değil' dedi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 3 yaşındaki çocukları Müslüme Yağal'ın, kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunmuştu. 

MÜSLÜME'NİN DEDESİ BABASI ÇIKTI

Türkiye'yi yasa boğan korkunç olay sonrası gözler Müslüme'nin ailesine çevrildi. 

Tutuklanan dede Hasan Yağal'ın DNA sonuçlarının çıkmasının ardından Müslüme'nin babası olduğunun öğrenilmesi büyük yankı uyandırdı. 

 

YAYIN YASAĞI DOLAYISIYLA MÜGE ANLI'DA MÜSLÜME KONUSU İŞLENMEDİ

Müge Anlı'da da işlenen Müslüme'nin ölümü, yayın yasağı dolayısıyla son bölümde detaylı olarak konuşulmasa da Anlı'nın söylediği sözler dikkat çekti. 

 

"HAFTA SONU HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK"

'Durum belirtildiği gibi değil' diyen Anlı, hafta sonu her şeyin ortaya çıkacağını belirtti. 

Hasan Yağal'ın Müslüme'den sonra Müslüme'nin ablasının da babası olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Müslüme'nin annesi ifadesinde, 'Kayınpederim bana tecavüz etti, diğer erkek çocuğum da onun oğlu' dedi. 

Müge Anlı'da Müslüme'nin ölümü ile ilgili dikkat çeken sözler: Söylendiği gibi değil!

Müge Anlı'da Müslüme'nin ölümü ile ilgili dikkat çeken sözler: Söylendiği gibi değil! ile ilgili etiketler Müge Anlı cinayet baba Mersin Müslüme dede yörük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.