Müge Anlı'da korkunç iddia! Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi öldü?

Müge Anlı'da korkunç iddia! Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi öldü? Müge Anlı programında araştırılan Gülsüm Çınar olayındaki yeni gelişmeler herkesi şok etti. Sacide Şeker'in de katıldığı canlı yayında ilginç açıklamalar yaptı. Gülsüm Çınar'ın yasak ilişkiyi gördüğü için öldüğünden şüphelenilmeye başlanıldı.

Müge Anlı'da korkunç iddia! Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi öldü?  Bugün gerçekleşen Müge Anı programında Gülsüm Çınar'ın kızı Neriman'ın verdiği röportaja göre annesi onda bir hafta kaldıktan sonra evine gitmek istedi. İddiaya göre Sacide Şeker onu dolmuşa saat 09.45'te bindirmişti.

Neriman Çifti o gün annesi ile birlikte çıkmadığını Sacide'nin onu bindirirken görmediğini söyledi. Neriman o gün akşama doğru annesini kendi evine geri getirmek için gittiğinde annesini evinde bulamadığını ve aramaya başladığını söyledi. Neriman'ın kızı Nazan ile Mustafa Avcı arsındaki ilişki sorusunu "Yalan söylüyorlar" deyip itiraz etti.

Gülsüm Çınar yasak ilişkiyi gördüğü için mi öldürüldü?

İddiaya göre kayıp olan Gülsüm Çınar o gün gördüğü bir şeyler yüzünden öldürüldüğü düşünülüyor. Ali Çınar'ın iddiasına göre Mustafa Avcı'nın elinde şantaj amaçlı görüntüler ve sesler olduğu için herkesin susup Mustafa Avcı'yı savunduğunu düşünülüyor.

Sacide Şeker canlı yayında Mustafa Avcı hakkında "Eğer ben konuşursam burada" diye tehdit etti. Ayşe Avcı canlı yayında yaptığı bir açıklamada "Baldızım 'kardeşimi boşa, kızım ile evlen' dediğini söyledi.

Müge Anlı'da korkunç iddia! Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi öldü?

Sacide Şeker'in dediğine göre ananesi Gülsüm Çınar kaybolduğunda Ayşe Avcı'nın ananesini üç harflilerin kaçırdığını söylemiş. Sacide Şeker Ayşe Avcı'nın kocasından dayak yediğini ve birçok kişi ile Mustafa Avcı'nın adını çıkardığını söyledi. Ayşe Avcı'nın dediğine göre kocası Mustafa Avcı'nın bir tek Sacide Şeker ile ilişkisi olmuş. İddialara göre Gülsüm Çınar'ın evin batı tarafındaki zeytinliğe gömüldüğünü düşünülüyor. Sacide Şeker Ayşe Avcı'nın o gün "Annem öldü" diyerek ağladığını söyledi.

"Eşimi boşayıp seni alacağım"

Eniştesinin ona Ayşe Avcı'yı boşayıp onun ile evleniceğini söylemiş. Kendisinin ise bunu reddetiğini söyledi. Müge Anlı Mustafa Avcı için ağızıyla kuş tutsa inanmam olayın zanlılarından biri olabiliceğini söyledi. Sacide Şeker oğlunun Mustafa Avcı'ya baba dediğini açıkladı. Ayşe Avcı "Ben anneme baktığım için iftiraya uğradım"

AYŞE AVCI NEDEN TEDİRGİN OLDU?

Canlı yayında eşi Mustafa Avcı'ya kısık sesle söylediği sözler Müge Anlı'nın ekibinden kaçmadı. Hemen Müge Anlı'ya haber veren ekibi söylediği sözleri canlı yayına verdi. Ayşe Avcı yayında eşine söylediği sözler "Hepsi senin yüzünden. Bu Sacide yüzünden beni yakalayacaklar." demiş.  Canlı yayında kaydedilen bu sesleri reddetti. 

Sacide Şeker en sonunda dayanamayınca gerçeği açıkladı. "Jandarma soruşturması başlayınca ilişkimi bitirdim" dedi.

Müge Anlı'da korkunç iddia! Gülsüm Çınar yasak ilişki yüzünden mi öldü? ile ilgili etiketler ATV Müge Anlı 3 Eylül Müge Anlı'da bugün ne oldu Gülsüm Çınar nasıl öldü Gülsüm Çınar kim Mustafa Avcı Ayşe Avcı Sacide Şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.