Müge Anlı'da aranan emekli Albay Mustafa Kaya, kızı ile canlı yayında ilk kez görüştü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde Seyhan Kaya'nın ilk evliliğinden olan kızı ve kardeşi tarafından zorla tutulduğunu iddia ettiği , emekli Albay eşi Mustafa Kaya, canlı yayına katıldı. Mustafa Kaya, canlı yayında ailesiyle ilk kez karşı karşıya geldi. 2,5 yıl sonra görüşen baba ve kızı görenleri gözyaşlarına boğdu.

Emekli albay olan Mustafa Kaya'yı üç yıldır göremediğini dile getiren Seyhan Kaya, "Kocamı saklayan kişi görümcem" diyerek kocasını aramaya Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. 

EMEKLİ ALBAY MUSTAFA KAYA KIZI İLE İLK KEZ GÖRÜŞTÜ

Israr sonucu Mustafa Bey, 2.5 yıldır görmediği ailesiyle konuşmak için canlı yayına katıldı. Yıllar sonra ilk kez babasını gören kızı Irmak'ın feryadı yürekleri yaktı.

İlk evliliğinden olan kızı ve kardeşinin baskısı altında olduğu iddia edilen Mustafa Kaya, konuşmanın başında eşini ve çocuklarını görmek istemediğini söyledi.

DÜŞÜNCELERİNİ YAZARAK İFADE ETTİ

Kendisini ifade etmekte zorlanan Mustafa Kaya, düşüncelerini yazarak ifade etti.

Mustafa Bey, ağlamaya başladı ve Seyhan Hanım eşine saygısının sonsuz olduğunu söyledi. Irmak Hanım da babasını görmek istediğini dile getirdi. Mustafa Bey istemiyorum deyince Seyhan Hanım en azından bir oturmasını, sonra akşam geri gitmesini, en azından kızını kucaklamasını istedi.

 

"EŞİM VE KIZIM IRMAK YANIMA GELSİN"

Irmak Hanım ağlayarak babasını 1 buçuk senedir göremediğini dile getirdi. Müge Anlı, Mustafa Bey'in şu an Muğla'da Hüsniye Hanım'ın yanında olduğunu belirtti.

Kızının feryatları ardından duygulanan emekli albay, "Eşim ve kızım Irmak yanıma gelsin" dedi.

 

 

 

Müge Anlı'da aranan emekli Albay Mustafa Kaya, kızı ile canlı yayında ilk kez görüştü! ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın emekli albay mustafa kaya son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.