Müge Anlı: Zaten aşının sayısı az!

Aşı karşıtı yazar ve programcıları ile dikkatleri çeken Turkuvaz Medya Grubu'nun önemli isimlerinden Müge Anlı'dan aşı konusunda ilginç açıklamalar geldi. Kendisinin aşı yaptırdığını dile getiren Müge Anlı "Kimseye yaptır demiyorum, zaten aşının sayısı az…." diye konuştu...

Yeni yayın dönemine start veren Müge Anlı, reyting rekortmeni "Müge Anlı ile Tatlı Sert programı" ile ekranlara döndü.

Müge Anlı yayında yaptığı aşı açıklamasıyla da uzun süre adından söz ettireceğe benziyor. Programda kendisinin aşı yaptırdığını söyleyen Müge Anlı aşı izini konuklarına gösterdi.

Anlı, "Buraya gelmek istiyorsanız aşı olmak zorundasınız. Bana herkes sormuş ben her yaptığı orada burada paylaşan bir insan değilim. Ama evet yaptırdım" dedi.

Müge Anlı açıklamasının devamında ise bağlı bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu'nun aşı karşıtı isimlerinin ekmeğine yağ sürdü.

Anlı şu ilginç ifadeleri kullandı; "Hiç kimseye de yaptır demiyorum. Zaten aşının sayısı az. Yaptırmayan da kendisi bilir ben aşıya istediğim zaman ulaşmak istiyorum. Benim gibi isteyenlere de aşı kalsın."

Müge Anlı: Zaten aşının sayısı az! ile ilgili etiketler Müge Anlı Koronavirüs Turkuvaz Medya Grubu aşı karşıtlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.