Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geçemedi! TRT'nin en pahalı dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde çakıldı!

TRT'nin en pahalı yapımlarından biri olarak Şubat ayında galası yapılan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi 5 Mart reyting sonuçlarına göre son sıralarda yer aldı. Müge Anlı ve Esra Erol'un bile altında kalan yapım ilk 10 listesinde son sırayı zorladı.

TRT'nin en pahalı yapımlarından Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde çakıldı. Öyle ki Show TV'nin iddialı yapımı olan 'Bahar' dizisinin özetini bile geçemeyen yapımın 5 Mart reyting sonuçlarına göre Esra Erol ve Müge Anlı gibi sabah programlarının da altında kaldığı görüldü.

Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geçemedi! TRT'nin en pahalı dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde çakıldı!

İLK BÖLÜMÜN ÇEKİLMESİ BİLE 30 GÜN SÜRDÜ

İddialı dizinin galası Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmişti. Dizinin ilk bölümü için Mısır'ın en önemli platolarından olan Noor Cinema City'de günlerce çekim yapılmıştı. Eyüp el-Ensari karakteri için ise Hollywood yıldızı Gassan'ı kamera karşısına geçmişti. Sadece ilk bölümünün çekimi 30 gün süren dizi için 20 bin kostüm üretilmişti. İstanbul'un fethini yeniden canlandırmak için 50 tane Osmanlı şahi topu, 50 tane Macar topu, 50 tane gemi topu üretildi. 500 kişilik dev bir sanat ekibi dekorları inşa etti. Dekorlar, aksesuarlar üç boyutlu modelleme ile özel olarak tasarlandı.

Müge Anlı ve Esra Erol'u bile geçemedi! TRT'nin en pahalı dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı reytinglerde çakıldı! ile ilgili etiketler TRT reyting
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.