Müge Anlı Serkan Kıyak'ın neden intihar ettiğini açıkladı

Günlerce haber alamadığı için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Serkan Kıyak eşinin telefonda söyledikleri ile stüdyoda yerlere yatan Serkan Kıyak intihar etmişti. Kıyak'ın intihası sonrası ünlü sunucu Müge Anlı'dan flaş açıklama geldi.

Serkan Kıyak intiharının yankısı hala sürüyor. Geçtiğimiz günlerde ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak tüm Türkiye'nin konuştuğu adamn haline gelen Serkan Kıyak, dün evinde intihar etti. Sunucu Müge Anlı ise bugün canlı yayında Kıyak hakkında konuştu.

"SERKAN'LA PROGRAMA ÇIKACAKTIK"

İntihar eden Serkan Kıyak hakkında flaş bir açıklama yapan Müge Anlı, "Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışmak istemiş ama kabul edilmemiş. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Soruşturma sürüyor. Bugün Serkan'la birlikte Zahide Yetiş'in programında mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi" ifadelerini kullandı.

Serkan'ın çok iyi bir kalpli bir insan olduğunu söyleyen Anlı, "Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin." açıklamasında bulundu.

Serkan Kıyak'ın kardeşinden çocuk açıklaması!

Serkan Kıyak'ın intiharı sonrası kardeşi Ayşe Şenol'dan da açıklama geldi. Velayet konusunda yardım beklediklerini söyleyen Şenol, ""Çok üzgünüz, abim en sonra 'çocuğum için yaşayacağım' dedi. Çocuğu dün onun ninnisiyle uyudu. Zehra'ya çocuğu vermeyeceğiz" dedi.

 

 

 

Müge Anlı Serkan Kıyak'ın neden intihar ettiğini açıkladı ile ilgili etiketler Müge Anlı İntihar serkan kıyak
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.