Müge Anlı programında Rahmi Özkan neden ayrıldı?

Müge Anlı programında Rahmiz Özkan neden ayrıldı? Müge Anlı canlı yayınında Rahmi Özkan'ın canlı yayında olmaması dikkatlerden kaçmadı.Müge Anlı programının ünlü avukatı Rahmi Özkan'ın torunu Deha Reha Uğur yaşamını kaybetti.Detaylar haberimizde...

Müge Anlı programında Rahmi Özkan neden ayrıldı? Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük ilgi görüyor. Müge Anlı'da yer alan avukat Rahmi Özkan bugün canlı yayında yer almadı. Rahmi Özkan'ın torunu 13 yaşındaki Deha Uğur Özkan öldü.

Müge Anlı’nın ‘Tatlı Sert’ programında yorumcu olarak yer alan avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan (13) önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Müge Anlı programında Rahmi Özkan neden ayrıldı?

Özkan’ın vefat haberini eğitim gördüğü TED Koleji de yayımladığı başsağlığı mesajıyla duyurdu.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

23 Aralık tarihli bölümde kötü bir hafta sonu geçirdiklerini ifade eden Müge Anlı, vefat haberini canlı yayında verdi. Özkan'ın torununu nadir bir hastalık nedeniyle kaybettiklerini açıklayan Anlı, “Tüm Özkan Ailesi'ne rahmet diliyoruz. Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Ne zaman iyi hissederse o zaman burada olacak. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyü yaşıyordu”. Açıklamasında bulundu.

Müge Anlı programında Rahmi Özkan neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert rahmi özkan torunu Deha Reha Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.