Müge Anlı o sözler karşısında gözyaşlarını tutamadı! / VİDEO

Müge Anlı programına babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın annesi Dilek Yardım'ı konuk etti. Anlı acılı annenin karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Babaları tarafından vahşice katledilen iki çocuğun annesi Dilek Yardım, konuk olduğu programda anlattıklarıyla hem sunucu Müge Anlı'yı hem de ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

TÜM TÜRKİYE BU HABERLE SARSILDI!

Türkiye'yi derinden sarsan Bu olayın önüne geçilebileceğini söyleyen anne Dilek Yardım, kimsenin kendisine destek çıkmadığını söyledi.

"BURAYA ÇIKMAMIN TEK SEBEBİ..."

Şiddetin evledikten sonra başladığını söyleyen Yardım "Buraya çıkamamın tek sebebi korkmayın. Ben korkmadım çocuklarımla iki göz odada günlerce kaldım. Ben çocuklarımı hiç bir zaman vermek istemedim. Ama başaramadım, kollayamadım onları. Benim tanıştığımda şiddet eğilimi yoktu. Evlendikten sonra başladı. İlk kızımın doğduğunda aldır diye çok uğraştı" dedi.

Müge Anlı o sözler karşısında gözyaşlarını tutamadı! / VİDEO ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın ağladı cani baba dilek yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.