Canlı yayında korkunç itiraf: Kızımı sevgilimin yanında çıplak bir şekilde baygın halde buldum

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal'ın şüpheli ölümü damga vurmuştu. Müge Anlı, Küçük Meryem'in ölüm sebebine dair detaylı araştırma yapıyor. Bugün canlı yayına katılan Meryem'in annesi Melisa, kızını sevgilisi Recep'in kollarında çıplak bir şekilde baygın halde bulduğunu söyledi. Küçük Meryem cinayete mi kurban gitti? Detaylar haberimizde....

Gaziantep'te 3 yaşındaki Meryem Çiğdem, beyin kanaması sebebiyle 3 Eylül'de hayatını kaybetmişti. Küçük Meryem'in ölümüne dair detaylı araştırma yapan Müge Anlı gizli kalan soruların yanıtlarını bir bir ortaya çıkarıyor. Meryem'in annesi Melisa, kızının scooter'dan düştüğünü iddia etmişti. Müge Anlı ise Meryem'in düşmesine rağmen vücudunda yara izi olmamasını dikkat çekici bulmuştu. Peki, sonrasında neler oldu?

Canlı yayında korkunç itiraf: Kızımı sevgilimin yanında çıplak bir şekilde baygın halde buldum

''MERYEM'İ RECEP'İN KOLLARINDA BAYGIN HALDE BULDUM''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayına katılan Küçük Meryem'in annesi Melisa, ''Meryem’i Recep’in kollarında çıplak bir şekilde baygın halde buldum. Meryem'in karnında el izi vardı'' ifadelerini kullandı. Melisa'nın canlı yayında anlattıklarına göre; Recep, Melisa'ya Meryem'in scooter'dan düşerek öldüğünü söylemesini istedi.

MERYEM TECAVÜZE Mİ UĞRADI?

Melisa, ''Meryem'i bulduğumda Recep'in üzerinde  kilot vardı'' diyerek tecavüz şüphelerini arttırdı. 

Müge Anlı, Melisa'nın canlı yayındaki itiraflarını neden daha önceki yayınlarda söylemediğini sorguluyor. Melisa'nin Recep tarafından tehdit edilip edilmediği de merak konusu oldu.

CİNAYET BÜRO EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Cinayet büro ekibi, Meryem'i öldürdüğü düşünülen Recep'i sorgulamak için evine gitti fakat Recep evde yoktu.

Canlı yayında korkunç itiraf: Kızımı sevgilimin yanında çıplak bir şekilde baygın halde buldum - Resim : 2

Melisa, ''Meryem'in çocuk bakım parası olan 225 euroyu Recep benim hesabımdan çekti, onu da geri istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Müge Anlı İle Tatlı Sert (@mugeanliatv)'in paylaştığı bir gönderi

 

Meryem'in annesi Melisa, Recep'in kendisini bazı fotoğraf ile tehdit ettiğini öne sürdü ve bahsi geçen fotoğrafları Müge Anlı'ya gönderdi. 

Cinayet şüphelisi Recep'in babası ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürülüyor.

Canlı yayında korkunç itiraf: Kızımı sevgilimin yanında çıplak bir şekilde baygın halde buldum ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Meryem Çiğdem Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.