Müge Anlı'daki Renginar ve Mehmet Sait'in yüzleşmesinde olay sözler! ''Çoraplarımı koklardı''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iddiaları ile damgasını vuran Renginar Ahmed, kendisini 35 bin euro dolandırdığını iddia ettiği sevgilisi Mehmet Sait Urgan ile canlı yayında yüzleşti. Mehmet Sait'in uğruna 30 yıllık eşini ve 2 çocuğunu terkederek Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Renginar, Mehmet Sait'i yerden yere vurunca araya Müge Anlı girdi. Mehmet Sait'in ''Renginar benim çoraplarımı koklardı'' sözü ise izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Renginar Ahmed'ın iddiaları damgasını vurdu. Sosyal medyadan tanıştığı ve aşk yaşadığı sevgilisi Mehmet Sait Urgan için eşini ve çocuklarını terkederek Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Ahmed, Mehmet Sait tarafından dolandırıldığını iddia etti. ''Ayakkabından su içerim', dedi, beni güzel sözlerle kandırdı'' diyen Ahmed'in anlattıkları hem Müge Anlı'yı hem de izleyenleri şaşkına çevirdi. Canlı yayına bağlanan Mehmet Sait bey ise Renginar Ahmed ile yüzleşti. Mehmet Sait Urgan'ın "Renginar çoraplarımı koklardı" sözü üzerine Müge Anlı ve izleyiciler bir kez daha şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Müge Anlı'daki Renginar ve Mehmet Sait'in yüzleşmesinde olay sözler! ''Çoraplarımı koklardı''

2017 yılında Facebook üzerinde başlayan aşkı uğruna defalarca Türkiye'ye gelen Renginar Ahmed, o dönem resmi nikahlı eşiyle sorunlar yaşadığını belirtti. Sait Urgan'ın kendisine "Boşa eşini, ben de gelip Bulgaristan'da fırın açarım" dediğini ifade eden Renginar Ahmed, "Huzursuz bir hayat yaşıyordum. O yüzden Sait'e inandım" dedi.

Duygusal bir ilişki içinde oldukları Sait Urgan'ın da kendisine aşık olduğunu düşünen Renginar Ahmed, "Senin ayakkabından su içerim, sen benim başımın tacısın derdi" diye konuştu. Ahmed, Sait Urgan'ın telefonlarına yanıt vermediğini söyledi. Buna karşın Mehmet Sait Urgan'ı hala sevdiğini dile getiren Renginar, "Paramı öderse onunla evlenmek istiyorum" sözlerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Mehmet Sait Urgan ise dolandırıcılık iddialarını yalanlarken Renginar Ahmed'in kendisini rahat bırakmasını istedi.

Müge Anlı'daki Renginar ve Mehmet Sait'in yüzleşmesinde olay sözler! ''Çoraplarımı koklardı'' - Resim : 2

''AKTARAN ŞEREFSİZDİR''

Mehmet Sait, iddialar karşısında suskunluğunu bozdu. Renginar Engin, parasını kaptırdığını iddia ettiği Mehmet Sait'i yerden yere vurunca Müge Anlı araya girdi. Ünlü sunucu, ''İnsanların iki kişi arasında konuştukları 3. kişiye aktarılmaz. Aktaran şerefsizdir'' dedi.

Müge Anlı, Renginar Ahmed'e ''Sen bu adamla tanıştığında 50 yaşındaydın. Hayatın bitmiş, 30 yıllık kocanı bırakıp Türkiye'ye geliyorsun. Bulgaristan'da adam mı kalmadı?'' sözleriyle çıkıştı.

Müge Anlı, canlı yayında çorap koklayan Mehmet Sait'i görünce kendisini tutamadı ve gülmeye başladı.

''ÇORAPLARIMI KOKLARDI''

'Renginar bana aşıktı, çoraplarımı koklardı' diyen Mehmet Sait, kimseyi dolandırmadığını ve iftiraya uğradığını anlattı. Sait, ''Ben senin hangi gün kafana silah dayadım, hangi gün çırılçıplak ettim de videoya çektim, akıllı ol bak'' ifadelerini kullandı. Küfür etmeye başlayan Mehmet Sait'i, ATV muhabiri susturdu.

 

 

Müge Anlı'daki Renginar ve Mehmet Sait'in yüzleşmesinde olay sözler! ''Çoraplarımı koklardı'' ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.