Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüphelerle dolu kayıp olayı! Ailenin bazı üyeleri Keziban Eryılmaz’ın aranmasına neden karşı çıktı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta kaybolan Keziban Eryılmaz aranıyor. Keziban Eryılmaz kaybında yeni detaylar birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor. Peki, Keziban Eryılmaz'a ne oldu? Keziban Eryılmaz öldürüldü mü? İşte şüphelerle dolu kayıp olayında yeni detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta kaybolan Keziban Eryılmaz aranıyor. Peki, Keziban Eryılmaz'a ne oldu? Keziban Eryılmaz öldürüldü mü? İşte şüphelerle dolu kayıp olayında yeni detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüphelerle dolu kayıp olayı! Ailenin bazı üyeleri Keziban Eryılmaz’ın aranmasına neden karşı çıktı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp olayı daha gündeme geldi. Sinop’ta kaybolan Keziban Eryılmaz'dan haber alınamaması üzerine ailesi programa başvurdu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta kaybolan Keziban Eryılmaz aranıyor. Keziban'ın Menderes isimli bir kişi ile görüştüğü iddia edildi.

Müge Anlı, ''Keziban’ı üzerinden para kazanmak için kullananlar olmuş.'' diyerek çarpıcı ifadeler kullandı. Müge Anlı, ''Ailenin bazı üyeleri Keziban’ın aranmasına neden karşı çıktı?'' deyince Yasemin, ''Çünkü karıştırdıkça altından birşeyler çıkıyor.'' dedi.

İZLEYİCİNİN İDDİASI KEZİBAN'IN ANNESİNİ KIZDIRDI!

Canlı yayına bağlanan bir izleyici ise ''Menderes Kılıç ile kaybolan kadının ilişkisi varmış, annesi de bunu biliyormuş'' iddiasında bulundu. Keziban'ın annesi Ayşe ise bu iddia karşısında öfkelenerek ''O zaman sende onun yanındaydın demek ki'' dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüphelerle dolu kayıp olayı! Ailenin bazı üyeleri Keziban Eryılmaz’ın aranmasına neden karşı çıktı? - Resim : 2

 

 

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüphelerle dolu kayıp olayı! Ailenin bazı üyeleri Keziban Eryılmaz’ın aranmasına neden karşı çıktı? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.