Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sezon finali!

Hafta içi her gün Müge Anlı'nın sunumuyla izleyicilerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün sezon finali yaptı. Müge Anlı, ''İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı, uzun yıllardır faili meçhul cinayet, kayıp gibi olayları aydınlatıyor. 

Hafta içi hergün atv ekranlarında izleyicilerle buluşarak izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen program bugün sezon finali yaptı.

''İKİ AY SONRA ÇOĞALARAK EKRAN BAŞINDA OLALIM''

Sezon finali yapan Müge Anlı duygularını, "Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki hep beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." diyerek dile getirdi.

Müge Anlı, yeni sezonda da uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatacak, kayıpları bulacak, aileleri kavuşturacak ve yeniden milyonları ekran başına kilitleyecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sezon finali! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.