Müge Anlı ile Gücümüz Yeter bugün neden yok?

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 18 Mart izle! Her Çarşamba ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra yayınlanacak olan Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hemen ardından yayınlanan Müge Anlı ile Gücümüz Yeter rağbet görmeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı ile Gücümüz Yeter bugün neden yok? Detaylar haberimizde..

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter 18 Mart izle! Gündüz kuşağının reyting rekortmenlerinden biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı yeni projesi Müge Anlı ile Gücümüz Yeter programı ile seyircilerin karşısına çıkıyor. 18 Mart Çarşamba günü Müge Anlı ile Gücümüz Yeter'in yeni bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanıp yayınlanamayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Müge Anlı ile Gücümüz Yeter bugün yok mu? 18 Mart Müge Anlı ile Gücümüz Yeter yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde...

MÜGE ANLI İLE GÜCÜMÜZ YETER ile ilgili görsel sonucu

MÜGE ANLI İLE GÜCÜMÜZ YETER BUGÜN NEDEN YOK?

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter'in bugünkü programı yayınlanmayacaktır. Program yayın akışında bulunmamaktadır.

HANGİ GÜNLER YAYINLANACAKTIR?

 

Her hafta Çarşamba saat 12.55’te ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ardından yayınlanacaktır.

MÜGE ANLI İLE GÜCÜMÜZ YETER PROGRAMININ KONUSU NEDİR?

"Müge Anlı ile Gücümüz Yeter" programının ilk bölümü 19 Şubat Çarşamba günü ATV Ana Haber sonrasındaki özel yayınıyla izleyicilerle buluştu. İlk bölümü atv ve Finish yöneticileri Müge Anlı ile birlikte Çırağan Sarayı'nda izledi. Program tüm kategorilerde ilk 10'a girerek büyük bir başarıya imza attı. İzleyiciler sosyal medyada da programdan övgüyle söz ettiler.

 

Araştırmalara göre iş gücüne katılmamış kadınların yarısından fazlası iş aramamalarına gerekçe olarak ev işlerini gösteriyor. Bu duruma çözüm bulmak üzere hayata geçirilen projenin çıkış noktasını "Hayatımız ev işleriyle uğraşarak geçiyor. Buna dur demek bizim elimizde. Hadi mutfaktan çıkın, başarmak üzere harekete geçin. Çünkü hayallerimizi gerçekleştirmeye, dünyamızı güzelleştirmeye GÜCÜMÜZ YETER" sözleriyle ifade eden Müge Anlı, iş fikri ya da projesi olan kadınları GucumuzYeter.com adresindeki başvuru formunu doldurmaya çağırıyor.

Müge Anlı ile Gücümüz Yeter bugün neden yok? ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV canlı izle canlı yayın 2020 ATV canlı yayın müge anlı ile gücümüz yeter proğram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.