'Evli adamdan hamile' iddialarına Müge Anlı'dan cevap! Eski eşi ortalığı karıştırdı...

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, Anlı'ın evli bir adamdan bebek beklediğini iddia etti. Magazin gündemini sarsan bu iddiaya Anlı'dan yalanlama geldi. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan ünlü sunucu, programa hamilelik nedeniyle değil, koronavirüs nedeniyle ara verdiğini duyurdu.

Müge Anlı ile 2008 yılında çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Burhan Akdağ, Instagram hesabından kendisine yapılan "Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde" yorumuna "Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?" şeklinde cevap verdi.

'Evli adamdan hamile' iddialarına Müge Anlı'dan cevap! Eski eşi ortalığı karıştırdı...

Anlı ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman, açıklamasında şunları söyledi:

"Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır."

İşte o iddia:

'Evli adamdan hamile' iddialarına Müge Anlı'dan cevap! Eski eşi ortalığı karıştırdı... - Resim : 2

 

'Evli adamdan hamile' iddialarına Müge Anlı'dan cevap! Eski eşi ortalığı karıştırdı... ile ilgili etiketler Müge Anlı Instagram Hamile acukat Açıklama burhan akdağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.