Müge Anlı Exxen'e Transfer mi Ediliyor!

Yayınlandığı ilk günden günümüze kadar reyting rekorları kıran Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı programı için yeni sezonda, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen’de yayınlanacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olarak bulunan Exxen yayın hayatına başladı. Yayın hayatına film, dizi ve yarışma programları ile devam etmektedir. Gündüz kuşağının sevilen ve oldukça fazla kitlesiyle izlenilen televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in sezon finali yapmasının ardından, yayın hayatına Exxen’de devam edileceğine dair bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan iddiaya göre Müge Anlı, sezon finali bittikten sonra Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen’de tekrardan yayın hayatına devam edeceğine dair söylentiler bulunuyor. Acun Ilıcalı Exxen platformunda, paralı yayın yapmaktadır.

İzleyiciler belirli bir ücret karşılığında Exxen’de sevdiği programları, izlemeye devam etmektedir. Bu programlar içerisinde Müge Anlı'nın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının da yayınlanacağı bulunuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Fakat reyting rekorları ile adından sıklıkla söz ettirmesi ve program içerisinde yaşanan olayların anlık olarak sosyal medyaya aktarılmasından dolayı, Acun Ilıcalı'nın gözünden bu detay kaçmadı. Ve kendi dijital platformunda, Müge Anlı'nın da bulunacağına dair haberler arasında yer ediniyor.

Müge Anlı'nın Exxen’e Geçmesi Sosyal Medyada Ses Getirdi!

Müge Anlı gündüz kuşağı programı iken yaptığı açıklamalar, programda cinayetleri aralaması, kayıpları bulması ve kendine has tavrıyla birçok kitle tarafından beğenilmektedir. Sosyal medyada bulunan Instagram magazin sayfalarında, sevilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın haklarını elde edilen dijital platformda yer alacağı söyleniyor. Bu durum, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını takip eden kitle ve Müge Anlı hayranları tarafından tepki aldı.

1 Ocak itibari ile yayın hayatına başlayan Exxen, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olarak bulunuyor. Burada YouTube'da yayınlanan belirli programlar bulunduğu gibi aynı zamanda sevilen isimler de yer edinmektedir. Bu isimler içerisinde Müge Anlı ve Tatlı Sert programının yayın haklarının da alınması, paralı bir dijital platform olduğu için tepki aldı. Aynı zamanda yayın haklarının alınması üzerine, çeşitli görüşmelerinde başladığı söyleniyor. Haberler arasında sosyal medyada ses getirmesi ve kesinlik kazanması, hayranları tarafından şok etkisi yarattı.

İzleyici İkiye Bölündü!

Müge Anlı 12 yıldır ATV ekranlarında bulunan, kemik bir kitleye sahip isimdir. Transferin gerçekleşmesi ya da böyle bir transferin konuşulması, yıllardır Müge Anlı izleyen ve hiçbir programını kaçırmayan kemik kitlesi tarafından tepki topladı. Kemik kitle Exxen’de Müge Anlı’yı istemediğini ve Müge Anlı'nın ATV dışında bulunmaması gerektiğini de belirtti. Yapılan açıklamalar ve sosyal medyadaki anketlere göre kemik kitlenin, Müge Anlı'nın Exxen platformunda bulunmasını istemiyor.

12 yıldır ATV ile anlaşan Müge Anlı, sezon finaline girmesinin ardından dijital platformda yayın yapmaya başlayacak. Bu iddiaları sosyal medyada ses getirmesi ile birlikte sevenleri ikiye bölündü. Belirli bir kitle Müge Anlı'nın Exxen’de daha iyi bir kariyer hayatında olacağını dile getirirken, belirli bir kitle ise Exxen’i herkesin izleyemeyeceği ve yayın hayatının orada düşüşe geçeceği söyleniyor. Güncel haberler kategorisi içerisinde ses getiren bu konunun, nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.

Başarılarıyla Reyting Rekorlarına İmza Atıyor 

Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı, Atv ekranlarında 12 yıldan bugüne kadar yaptığı programı ile birçok kitlenin beğenisini almıştır. Aynı zamanda gündüz kuşağı reyting rekorlarını kıran Müge Anlı cinayetleri ortaya çıkarması ve kayıpları bulunması sebebiyle de, sosyal medyanın gündeminde olan bir isimdir. Gündüz kuşağı seyircilerinin çok konuştuğu isimler arasında gelirken, belirli bir kitle tarafından da oldukça fazla seviliyor. Müge Anlı 2006-2008 yılları arasında dobra dobra televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır. 2008 yılından günümüze kadar halen reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstlenmektedir.

2010 ve 2011 yılları arasında Mektubunuz Var programının da, aynı şekilde hem yapımcılığı hem de sunuculuğunu üstlenen oldukça başarılı bir televizyon programı sunucusudur. Günümüzde, gündüz kuşağında Tatlı Sert programı ile reyting rekorlarına imza atmaktadır. Müge Anlı başarısıyla 2018 ve 2020 yıllarının Altın Kelebek ödüllerinde en iyi kadın sunucu ödülünü de kazandı. Başarılı sunucu aynı zamanda gazeteci kimliği ile biliniyor. Bu sebeple yaptığı programları, bu doğrultuda ilerlemektedir. Gazetecilik kimliğini konuşturduğu gibi kayıpların bulunması, cinayetlerin aralanması ya da hakkını ayanlara yol göstericisi olarak sevilmektedir. ATV’nin gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2008 yılında günümüze kadar yayın hayatına devam etmektedir. Burada sunuculuğunu üstlendiği gibi beraberinde programın yapımcılığında da bulunur. Ses getiren güncel haberler ve detayları ile ilgili bilgileri edinmek için haber 365'i ziyaret edebilirsiniz.

Müge Anlı Exxen'e Transfer mi Ediliyor! ile ilgili etiketler Müge Anlı Acun Ilıcalı Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.