Müge Anlı artık ülke sınırlarını bile aştı!

Türkiye'de başarısı herkesçe kabul edilen sunucu Müge Anlı bu konuda kendisini aştı. Cibuti'den gelen Sabrina'yı babasına kavuşturan Anlı, bir aileyi daha kavuşturdu.

Cibuti'de dünyaya gelen ve 27 yıldır babasını arayan Sabrina bugün babasına kavuştu.

Sabrina'nın DNA testi sonucu günlerdir merakla bekleniyordu. Yıllar önce Sefayi Kaya, Cibuti'ye çalışmak için gitmişti. O dönem Sabrina'nın annesiyle aşk yaşayan Sefayi Kaya, çocuğunun olduğunu bilmiyordu. Canlı yayına çıkan Sefayi Kaya, DNA testi yaptırmayı kabul etti.

DNA TESTİ SONUCU BUGÜN AÇIKLANDI

DNA testi sonucu bugün canlı yayında açıklandı. Duygusal anların yaşandığı programda Sabrina, yeni ailesine kavuşmuş oldu. 3 ablası olan Sabriye en çok kardeş hasreti duyduğunu söylemişti. Aynı zamanda Sefayi Kaya, Sabrina'yı nüfusuna geçireceğini söyledi.

Aile böyle kavuştu:

Ekran_Resmi_2018-01-11_16.31.28

Ekran_Resmi_2018-01-11_16.32.13

Müge Anlı artık ülke sınırlarını bile aştı! ile ilgili etiketler Müge Anlı cibuti sabrina ailesi kim sefayi kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.