Müge Anlı Altın Kelebek Ödülleri'nde iki ödül aldı! Mutluluk gözyaşlarına boğuldu

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde Müge Anlı da ödül aldı. Yılın En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı programı dallarında ödül alan ünlü sunucu konuşmasıyla da geceye damga vurdu. Mutluluk gözyaşlarına boğulan sunucu, "Her gün şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı programı ödülünü aldı. Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Zorlu PSM'de düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde ödülü almak için sahneye çıktığında mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

MÜGE ANLI GECEYE DAMGA VURDU!

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan Müge Anlı konuşmasıyla da geceye damga vurdu. İşte Müge Anlı'nın Altın Kelebek konuşması...

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

"İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aşk evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum."

Müge Anlı Altın Kelebek Ödülleri'nde iki ödül aldı! Mutluluk gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Altın Kelebek Altın Kelebek Ödülleri pantene altın kelebek ödülleri kazanan isimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.